Ayse Sarikaya

BU BLOGDA YER ALAN HABER VE FOTOGRAFLAR İZİNSİZ VE KAYNAK GÖSTERİLMEDEN YAYINLANAMAZ.

9 Temmuz 2013 Salı

Çakırlar Cennet Vadisi - Antalya

Merhabalar,

6 Temmuz da Grafik ve Animasyon ögrencileri olarak eğitimimiz sona erdi.Eğitimimizin bitmesini kutlamak adına pazar sabahı buluşup hep birlikte birşeyler yapmak üzere sözleştik.

7 Temmuz pazar sabahı buluştuk ve yola çıktık.İlk duragımız Antalya'da çakırlar yolu üzerinde konumlandırılan cennet vadisi oldu.

Burada ki mekanların ortak özelligi dagların arasında inşa edilmeleriydi.Bu durum ise zaman zaman 40 derecenin üzerine çıkan Antalya sıcakları ile başedebilmemizi saglıyordu.Bu sebeptendir ki  sabah çok erken gitmemize ragmen oldukça kalabalıktı.


Cennet vadisinde bulunan restaurantların güzelligine güzellik katan bir diger önemli özellik ise,kahvaltı için oturdugunuz masaların serin sular üzerinde konumlandırılmış olmasıdır.



Arzu edenler olympos da ki bambu evlerini andıran çardaklar da da kahvaltı edebiliyor.



Biz ilk etapta suyun çok soguk olabilecegini düşündügümüz için çardakta kahvaltımızı ettik.Serin ve temiz hava da zengin bir kahvaltı gerçekten iştah açıyor.


Öglen saatlerinde  ise aşagıda suyun üzerinde konumlandırılmış olan masalara oturduk ve orada da kahvelerimizi yudumladık.Gerçekten büyük keyif :)

8 arkadaş gittik ve bu güzel mekanda hepimiz yedik içtik inanılmaz doyduk ayrıca çok cuzzi ücretler ödedik.

Fotograf çekeriz düşüncesiyle alet edevatlarını yanında getiren arkadaşlarımız için arabayla yukarı köylere gittik onlar ot böcek çekerken bizler de çimenlere oturup dinlendik.



Bizim için sakin bir haftasonuydu ve Antalya'da bulundugum süre içinde ilk kez gittigim bu köyleri ve özellikle kahvaltı mekanlarını şiddetle tavsiye ediyorum. :)




1 yorum:

  1. Serin bir yer olduğunu söylüyorlar şehir çok sıcak olsa da orası çok serinmiş öyle mi gerçekten?

    YanıtlaSil